Zoektocht Naar Amsterdamse Ambacht!

Afgelopen maanden zijn we hard bezig geweest met het zoeken naar de beste lokale producten uit Amsterdam.

Voor Amsterdam in a Box begon de zoektocht naar lokale producten al in maart. Hierdoor hebben we de leukste producten weten te vinden om aan te bieden in onze kerstpakketten. Wie uiteindelijk onze partners voor in de kerstpakketten van 2019 zijn geworden, zal in het volgende blogbericht onthuld worden! Daarnaast staat er op de pagina partners een klein stukje met leuke achtergrond informatie per partner.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.