Amsterdam in a Box kerstpakketten zijn officieel!

Wij zijn trots dat we mogen mededelen dat Amsterdam in a Box op 1 augustus 2019 een feit is geworden! Na maanden voorbereiding is het resultaat eindelijk zichtbaar. Wat hebben we dan afgelopen maanden gedaan? We zijn druk bezig geweest om de leukste en lekkerste Amsterdamse producten te verzamelen en deze samen te stellen als kerstpakketten, voor jou. Hierdoor hebben jij, je werknemers én zakenrelaties straks de meest originele Amsterdamse kerstpakketten.

Een andere leuke optie is de mogelijkheid om de geschenken te personaliseren. Ook dat is geen enkel probleem voor ons. Wij regelen het graag.

Wil je graag meer weten of wil je je eigen kerstpakket samenstellen en bestellen? Neem dan contact met ons op. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag.