Amsterdamse partners in het zonnetje

Zonder onze belangrijke Amsterdamse partners zouden wij niet bestaan. Wij zijn erg blij met de samenwerkingen en daarom zetten we ze graag eens extra in het zonnetje. Dit deden wij iedere donderdagochtend via Instagram en Facebook. Met volle trots werd er op deze ochtenden weer een extra partner gepresenteerd. Dit resulteerde in een dik gevulde agenda waar veel tijd en aandacht in een post werd gestoken. En wat was dat het waard zeg… Door elkaar te helpen staan we samen sterk!

Totaal zijn er bijna 20 partners via Facebook en Instagram in het zonnetje gezet. Van Amsterdamse brouwerijen tot jam van Potverdorie. Daarnaast zijn de heerlijke huisgemaakte likorretes van Likeurmeisjes natuurlijk niet weg te denken. Op het plaatje zijn al onze partners in 2019 en begin 2020 in één overzicht te vinden. Ben je benieuwd naar de nieuwe partners of wil je graag in een overzicht de verhalen van de Amsterdamse ondernemers ontdekken? Bezoek dan deze pagina.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.