Bestel online de leukste bedrijfsgeschenken relatiegeschenken bedrijfscadeaus jubileumgeschenken
uit Amsterdam!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Amsterdamse bedrijfsgeschenken in 2024 bestellen

Op zoek naar de leukste bedrijfsgeschenken uit Amsterdam? Voor collega’s of zakenrelaties? Neem dan gerust contact op om te kijken wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Bedrijfsgeschenken met een verhaal

Onze bedrijfsgeschenken uit Amsterdam staan bekend om de unieke en inspirerende verhalen. Zo heeft iedere ondernemer in het pakket een verhaal en worden de bedrijfsgeschenken vol trots door sociale werkplaatsen ingepakt. In ieder geschenk komt daarom een kaartje waar al deze verhalen terug te lezen zijn.

Daarnaast is het voor bedrijven ook mogelijk om een eigen verhaal aan het bedrijfsgeschenk toe te voegen. Van kaartje tot en met volledige magazines.

Niet voor niets verzorgen we al jaren bedrijfsgeschenken voor trotse lokale bedrijven!

Wat maakt de Amsterdamse bedrijfsgeschenken extra leuk?

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze bedrijfsgeschenken wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het geschenk straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de bedrijfsgeschenken ook wordt gedeeld. Dat maakt Amsterdam in a Box het meest unieke geschenk van dit jaar!

Lokaal

Onze bedrijfsgeschenken bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten. Voor en door trotse Amsterdamse bedrijven!

Veel gestelde vragen voor het bestellen van bedrijfsgeschenken

Het is verstandig om jullie Amsterdamse bedrijfsgeschenken minimaal 2 tot 5 weken van tevoren te bestellen. Op die manier kunnen wij en onze partners voldoende tijd nemen om de geschenken samen te stellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, bestaat het risico dat we niet genoeg tijd hebben om de bedrijfsgeschenken voor jullie bedrijf te verzorgen. Dat zou natuurlijk jammer zijn!

Het aantal Amsterdamse bedrijfsgeschenken dat jullie moeten bestellen, hangt af van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben en die jullie graag een persoonlijk geschenk willen geven. We adviseren vaak om iets ruimer te schatten, zodat ook nieuwe medewerkers en zakenrelaties kunnen genieten van zo’n leuk lokaal geschenk.

Absoluut! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons te laten toevoegen aan de bedrijfsgeschenken. Daarnaast kunnen we ook een mix maken van de bestaande indelingen. Als jullie interesse hebben in zelf samengestelde bedrijfsgeschenken, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en helpen jullie graag verder.

Dat is absoluut mogelijk! Jullie kunnen een eigen kaartje of product laten toevoegen aan de bedrijfsgeschenken. Het is zelfs gebruikelijk dat bedrijven ervoor kiezen om een cadeaubon toe te voegen.

Bovendien kunnen we het bedrijfslogo op de Box laten plaatsen, wat een leuke toevoeging is!

Om de bedrijfsgeschenken te personaliseren, kunnen jullie eenvoudig gebruikmaken van onze personalisatie mogelijkheden tijdens het bestelproces of via het contactformulier. Hier kunnen jullie jullie wensen aangeven en de gewenste personalisatie bespreken. We staan klaar om jullie te helpen en ervoor te zorgen dat de bedrijfsgeschenken perfect aansluiten bij jullie wensen en branding.

In de regel hanteren we een minimale afname van 50 bedrijfsgeschenken.

Ja, we bieden de mogelijkheid om bedrijfsgeschenken rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te verzenden. Dit is vooral handig wanneer jullie collega’s op afstand werken en niet fysiek aanwezig zijn op kantoor om hun bedrijfsgeschenken op te halen. Houd er echter rekening mee dat deze optie extra verzendkosten met zich meebrengt.

Zorg ervoor dat jullie op tijd bestellen en geef ons jullie gewenste bezorgdatum door! Op die manier zullen wij ervoor zorgen dat jullie bedrijfsgeschenken tijdig worden geleverd.

Ja, het is mogelijk om de Amsterdamse bedrijfsgeschenken naar meerdere adressen te laten verzenden. Neem gerust contact met ons op om dit te regelen.

Helaas is dat niet mogelijk. Vanwege het gebruik van bederfelijke lekkernijen en het feit dat de bedrijfsgeschenken worden ingepakt door sociale werkplaatsen, hebben we meestal geen fysieke winkel waar je een voorbeeld kunt zien. Als het gaat om een grote bestelling, kunnen we wel in overleg langskomen of een voorbeeldgeschenk opsturen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.