Bestel online de leukste borrelgeschenken borrelpakketten bierpakketten biergeschenken drankpakketten borrelboxen
uit Amsterdam!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Amsterdamse borrelboxen in 2024 bestellen

Op zoek naar de leukste borrelboxen uit Amsterdam? Voor collega’s of zakenrelaties? Neem dan gerust contact op om te kijken wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Borrelboxen met een verhaal

Onze borrelboxen uit Amsterdam hebben een reputatie opgebouwd vanwege hun unieke en inspirerende verhalen. Elke ondernemer in de borrelbox heeft een verhaal te vertellen, en met trots worden de borrelboxen ingepakt door sociale werkplaatsen. Daarom bevat elke borrelbox een kaartje waarop al deze verhalen te lezen zijn.

Bovendien is het voor bedrijven ook mogelijk om hun eigen verhaal toe te voegen aan de borrelbox, variërend van een kaartje tot volledige magazines.

Het is dan ook geen wonder dat we al jarenlang borrelboxen verzorgen voor trotse lokale bedrijven!

Wat maakt de Amsterdamse borrelboxen extra leuk?

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze Amsterdamse borrelboxen wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. De borrelbox straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de borrelboxen ook wordt gedeeld. Dat maakt Amsterdam in a Box de meest unieke borrelbox van dit jaar!

Lokaal

Onze borrelboxen bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten. Voor en door trotse Amsterdamse bedrijven!

Veel gestelde vragen voor het bestellen van borrelboxen

Wij adviseren om jullie Amsterdamse borrelboxen minstens 2 tot 5 weken voor aanvang te bestellen. Op die manier kunnen wij en onze partners voldoende tijd inplannen om de boxen samen te stellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, bestaat het risico dat we niet genoeg tijd hebben om de borrelboxen voor jullie bedrijf te verzorgen. Dat zou natuurlijk erg jammer zijn!

Het aantal Amsterdamse borrelboxen dat jullie moeten bestellen, is afhankelijk van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben en die graag een persoonlijke borrelbox willen ontvangen. We raden vaak aan om iets ruimer te schatten, zodat ook nieuwe medewerkers en zakenrelaties kunnen genieten van zo’n leuke lokale borrelbox.

Door wat extra boxen te bestellen, zorgen jullie ervoor dat er voldoende voor iedereen is en dat niemand teleurgesteld wordt. Het is altijd fijn om nieuwe collega’s en relaties te verwelkomen met een smakelijke verrassing. Neem gerust contact met ons op om het benodigde aantal borrelboxen te bespreken en ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van deze heerlijke traktatie.

Natuurlijk is dat mogelijk. Jullie kunnen zeker een eigen kaartje of product door ons laten toevoegen. Daarnaast kunnen we een combinatie maken van de bestaande indelingen. Mocht je interesse hebben in het zelf samenstellen van borrelboxen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We staan open voor jullie specifieke wensen en willen graag meedenken om de borrelboxen helemaal naar jullie smaak en voorkeur aan te passen. Of het nu gaat om het toevoegen van een persoonlijk kaartje, een specifiek product of het creëren van een unieke samenstelling, we zijn er om jullie te helpen.

Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en ervoor kunnen zorgen dat de borrelboxen perfect aansluiten bij jullie wensen en verwachtingen.

Absoluut! Bij ons is het zeker mogelijk om een eigen kaartje of product aan de borrelboxen toe te voegen. We krijgen regelmatig verzoeken van bedrijven die graag een cadeaubon willen toevoegen aan de boxen, en dat is zeker mogelijk.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jullie bedrijfslogo op de boxen te laten plaatsen. Op die manier krijgen de borrelboxen een persoonlijke en professionele uitstraling. Het is een leuke manier om jullie bedrijfsidentiteit te laten zien en een extra touch toe te voegen aan de boxen.

Om de borrelboxen te laten personaliseren, kunnen jullie eenvoudig het contactformulier invullen op onze website. Geef daarbij jullie specifieke wensen aan, zoals het toevoegen van een eigen kaartje, product of het plaatsen van jullie bedrijfslogo. Ons team zal dan zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om de details te bespreken en ervoor te zorgen dat de borrelboxen helemaal naar jullie wens zijn gepersonaliseerd.

Aarzel dus niet om gebruik te maken van deze opties en jullie borrelboxen een persoonlijk tintje te geven. We kijken ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan en jullie een unieke en gepersonaliseerde borrelervaring te bieden.

Voor het merendeel van onze bestellingen geldt een minimale afname van 50 borrelboxen.

Ja, het is mogelijk om de borrelboxen rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te laten verzenden. Deze optie kan vooral handig zijn wanneer jullie collega’s op afstand werken en niet in staat zijn om de borrelboxen op kantoor op te halen. Het is belangrijk om te weten dat er extra verzendkosten verbonden zijn aan deze optie.

Door de borrelboxen direct naar de gewenste adressen te verzenden, zorgen jullie ervoor dat iedereen op tijd kan genieten van de heerlijke inhoud. Het biedt gemak en flexibiliteit, vooral in situaties waarin fysieke aanwezigheid op kantoor niet mogelijk is.

Houd er echter rekening mee dat er extra verzendkosten worden toegevoegd aan de bestelling vanwege het individueel versturen van de borrelboxen. Deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van de afleverlocatie en het aantal adressen waar de boxen naartoe moeten worden verzonden.

Als jullie gebruik willen maken van deze optie, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen de details bespreken, inclusief de verzendkosten, en ervoor zorgen dat de borrelboxen rechtstreeks naar de gewenste adressen worden verzonden.

Het is verstandig om tijdig te bestellen en jullie gewenste bezorgdatum aan ons door te geven! Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat jullie borrelboxen op tijd arriveren.

 

Ja, het is mogelijk om de Amsterdamse borrelboxen naar meerdere adressen te laten verzenden. Neem gerust contact met ons op om dit te regelen.

 

Helaas is het niet mogelijk om een fysieke winkel te bezoeken om een voorbeeld van de borrelbox te zien. Onze borrelboxen worden namelijk samengesteld met bederfelijke lekkernijen en worden ingepakt door sociale werkplaatsen. Hierdoor hebben we doorgaans geen fysieke winkel waar je een voorbeeld kunt bekijken.

Indien jullie een grote afname overwegen, kunnen we echter altijd in overleg een afspraak maken om langs te komen of zelfs een voorbeeld borrelbox naar jullie op te sturen. Op die manier kunnen jullie een idee krijgen van de kwaliteit en inhoud van onze borrelboxen voordat jullie een definitieve beslissing nemen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om jullie te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.