Borrelboxen voor bij de Online Vrijmibo!

De vrijmibo’s op kantoor komen steeds een beetje meer in zicht. Wil jij, net als andere bedrijven in Amsterdam, daarom ook nog een onvergetelijke indruk met de online vrijmibo maken? Wacht dan niet te lang meer en pak groots uit door jouw toppers te verrassen met een Amsterdamse Borrelbox!

Borrelboxen

Speciaal voor jou hebben we meerdere Amsterdamse Borrelboxen samengesteld. Zo zit er voor iedereen altijd wel iets geweldigs tussen! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een klein geschenk met speciaalbiertjes, dan is de Speciaaltjes Box perfect. Wil je dat jouw team ook wat te eten heeft tijdens het online borrelen, dan is de Leidse Box een goeie keuze.

Amsterdamse_Borrelbox_Leidse_Box_Gras_Blog

Limited Edition

Door de hoge vraag naar een extra hart onder de riem en een kaasje in de Borrelbox hebben we besloten om het leukste kaasje van Nederland te benaderen: SayCheeseToday. Hierdoor hebben wij een tijdelijke samenwerking met hun op kunnen zetten. Het kaasje is verpakt in een doosje met een hartverwarmende boodschap: Things will get better!  Samen met twee speciaalbiertjes, een wijncocktail en een likeurtje gemaakt van vers fruit is dit een heerlijke Borrelbox uit Amsterdam. 

Luxe Borrelbox

Voor als je helemaal groots wilt uitpakken tijdens de online vrijmibo, dan hebben we goed nieuws voor jou. We hebben namelijk ook een hele luxe Amsterdamse Borrelbox: Andreas Box. Van heerlijke borrelhapjes, zoals Tortilla chips en saus van El*Jefe en gedroogde worst van Brandt & Levi, tot en met speciaalbiertjes en wijn uit Amsterdam. Ook het wijncocktailtje van Tinto mag niet ontbreken in de Andreas Box. Met deze Box weet je zeker dat je een onvergetelijke indruk op je team maakt!

5 praktische tips en je bent er helemaal klaar voor!

Heb je aanstaande vrijdag een online vrijmibo met je team? Dan helpen we je graag op weg met een paar praktische tips. Tip 1: Verzin een leuk thema. Wordt het een Hollands, Mexicaans, wit of zakelijk thema? Tip 2: Zorg dat iedereen goed voorbereid begint en dat ze de nodige software hebben geïnstalleerd (Skype, Zoom). Tip 3: Gebruik de ‘mute’ knop als iemand niet praat om ruis te voorkomen. Tip 4: Verzin iets leuks om te doen. Van een online quiz tot en met storytelling kaartjes. Maar ga ook vooral gezellige gesprekken aan. Tip 5 (en deze mag eigenlijk niet ontbreken): Zorg dat iedereen ook écht iets te borrelen heeft! Zo weet je dat de vrijmibo gegarandeerd een succes wordt.

Proost!

 

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.