De leukste Amsterdamse relatiegeschenken uit 2023 online bestellen

Al ruim 5 jaar verzamelen hebben wij de allerleukste relatiegeschenken uit Amsterdam. Alles goed geregeld, enthousiaste relaties, sociale impact en duidelijke afspraken. Dat beloven we! 

Bekijk de Amsterdamse relatiegeschenken

Alle Amsterdamse relatiegeschenken uit 2023

Bedankt! Met een Amsterdamse relatiegeschenk van Amsterdam in a Box steun je de lokale Amsterdamse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Waardering zit in de kleine gebaren

Wil je jouw belangrijke (zaken)relatie, klant of collega verrassen door een pakket met een Amsterdams karakter te geven? Dan ben je op het juiste adres! Met Amsterdam in a Box geef jij namelijk een stukje van de stad waar ook jouw bedrijf opereert. Zo heb jij de mogelijkheid om een persoonlijk gebaar te geven en heeft de ontvanger een extra aandenken. Een handige investering voor de toekomst!

Relatiegeschenken met logo

Een persoonlijke touch geven aan de relatiegeschenken? Dat kan!

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het personaliseren van je Amsterdamse relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfslogo op de Boxen of een persoonlijke boodschap voor je collega’s in de Box. Heb je zelf een leuk idee? Laat ons dat dan vooral weten!  

Let wel op, we werken met houdbare lokale producten en om verspilling tegen te gaan, halen we de producten vers bij onze partners op. Hierdoor kunnen we buiten de kerst om alleen voldoen aan de grote afnames.

 

Top 6 gestelde vragen

GRAAG WIL IK EEN Amsterdam in a box ZELF SAMENSTELLEN. KAN DAT?

Natuurlijk kan dat! Wij houden van een persoonlijke aanpak en bieden dus graag deze optie aan. Neem hiervoor contact met ons op en dan komen we samen ongetwijfeld tot iets moois!

WANNEER KAN IK BIJ JULLIE RELATIEGESCHENKEN BESTELLEN?

Relatiegeschenken bestellen kan het hele jaar door. 

Wat is de minimale afname voor relatiegeschenken?

Doordat de producten per bestelling worden geregeld en opgehaald in samenwerking met de partners, is de minimale afname voor relatiegeschenken 50 boxen. 

KAN IK HET BEDRAG IN TERMIJNEN BETALEN?

Jazeker! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Onze collega’s denken graag met je mee.

HEBBEN JULLIE OOK EEN AFHAALLOCATIE VOOR DE RELATIEGESCHENKEN?

Op dit moment hebben we geen afhaallocatie en is het dus niet mogelijk om de relatiegeschenken af te halen.

HOELANG DUURT HET VOORDAT MIJN BESTELLING BINNEN IS?

Doordat we met lokale ondernemers werken, is de levertijd van de relatiegeschenken minimaal 5 werkdagen vanaf de definitieve bestelling. Spoed? Neem dan gelijk contact met ons op.

Wil je borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan contact op.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.