Het allerleukste kerstpakket van de stad!

Grachten Box Kerstpakket

Grachten Box

De lijst met adressen kan ook op een later moment worden toegestuurd naar info@amsterdaminabox.nl. Download template
Product totaal
Opties totaal
Totaal

In dit Amsterdamse kerstpakket!

Grachten Box als beste keuze!

De Grachten Box is het meest gekozen Amsterdamse kerstpakket voor bedrijven met een budget van 75 euro tot 90 euro. En dat begrijpen we volkomen! Deze actiebox heeft een scherpe prijs en biedt daarmee een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Grachten Box is een rijk gevuld luxe kerstpakket met alcohol.

Kies je voor de Grachten Box als kerstpakket? Dan laat je jouw collega’s op een perfecte manier kennismaken met de vele luxe Amsterdamse lekkernijen!

Dit Amsterdamse kerstpakket valt in de categorie├źn: aanbiedingskerstpakketten, kerstpakket van 75 euro, kerstpakket van 90 euro, luxe kerstpakketten, originele kerstpakketten, leuke kerstpakketten, persoonlijke kerstpakketten, te personaliseren kerstpakketten, kerstpakket met eigen logo, bijzondere kerstpakketten, Amsterdamse kerstpakketten, trendy kerstpakketten, kerstpakket anders, exclusieve kerstpakketten, speciale kerstpakketten, kerstpakket voor mannen, kerstpakket voor vrouwen en themakerstpakketten.

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze Amsterdamse kerstpakketten wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het kerstpakket straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd lokaal concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de kerstpakketten ook wordt gedeeld. Dat maakt Amsterdam in a Box het meest unieke kerstpakket van dit jaar!

Lokaal

Onze kerstpakketten bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten voor en door Amsterdammers.

Hulp nodig bij jullie online kerstpakketten bestelling?

Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen. Of het nu gaat om personalisatie vraagstukken of dat je graag iemand spreekt die met jullie meedenkt, het kan allemaal!