Het allerleukste kerstpakket van de stad!

Leidse Box kerstpakket

Leidse Box

De lijst met adressen kan ook op een later moment worden toegestuurd naar info@amsterdaminabox.nl. Download template
Product totaal
Opties totaal
Totaal

In dit Amsterdamse kerstpakket!

Leidse Box als beste keuze!

De Leidse Box is het favoriete Amsterdamse kerstpakket voor bedrijven met een budget van 25 euro die op zoek zijn naar een gezellige borrelervaring. In dit heerlijke kerstpakket vind je een assortiment speciaalbiertjes en lekkere hapjes.

Heeft jouw budget een limiet van 25 euro, maar wil je liever andere items in het Amsterdamse kerstpakket? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we er samen een op maat kunnen samenstellen!

Dit Amsterdamse kerstpakket valt onder verschillende categorie├źn, waaronder: borrelkerstpakketten, kerstpakketten van 25 euro, voordelige kerstpakketten, budgetvriendelijke kerstpakketten, kleine kerstpakketten, unieke kerstpakketten, leuke kerstpakketten, persoonlijke kerstpakketten, aanpasbare kerstpakketten, kerstpakketten met eigen logo, bijzondere kerstpakketten, Amsterdamse kerstpakketten, trendy kerstpakketten, alternatieve kerstpakketten, exclusieve kerstpakketten, speciale kerstpakketten, kerstpakketten voor mannen en thematische kerstpakketten.

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze Amsterdamse kerstpakketten wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het kerstpakket straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd lokaal concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de kerstpakketten ook wordt gedeeld. Dat maakt Amsterdam in a Box het meest unieke kerstpakket van dit jaar!

Lokaal

Onze kerstpakketten bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten voor en door Amsterdammers.

Hulp nodig bij jullie online kerstpakketten bestelling?

Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen. Of het nu gaat om personalisatie vraagstukken of dat je graag iemand spreekt die met jullie meedenkt, het kan allemaal!