Het allerleukste kerstpakket van de stad!

Zuidas Box kerstpakket

Zuidas Box

De lijst met adressen kan ook op een later moment worden toegestuurd naar info@amsterdaminabox.nl. Download template
Product totaal
Opties totaal
Totaal

In dit Amsterdamse kerstpakket!

Zuidas Box als beste keuze!

De Zuidas Box is het meest gewilde Amsterdamse kerstpakket voor bedrijven met een ruimer budget, variƫrend van 100 euro tot 150 euro. En het is geen wonder waarom! Deze box biedt een overvloed aan verleidelijke lekkernijen en verrassende geschenken, allemaal van trotse ondernemers.

Wanneer je kiest voor de Zuidas Box als kerstpakket, geef je je collega’s de kans om op een perfecte manier kennis te maken met de verfijnde Amsterdamse lekkernijen en hoogwaardige geschenken die onze stad te bieden heeft.

Dit Amsterdamse kerstpakket behoort tot diverse categorieƫn, waaronder kerstpakketten van 100 euro, kerstpakketten van 150 euro, luxe kerstpakketten, originele kerstpakketten, aantrekkelijke kerstpakketten, persoonlijke kerstpakketten, te personaliseren kerstpakketten, kerstpakketten met eigen logo, unieke kerstpakketten, Amsterdamse kerstpakketten, trendy kerstpakketten, opvallende kerstpakketten, exclusieve kerstpakketten, speciale kerstpakketten, kerstpakketten voor mannen, kerstpakketten voor vrouwen en thematische kerstpakketten.

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze Amsterdamse kerstpakketten wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het kerstpakket straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd lokaal concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de kerstpakketten ook wordt gedeeld. Dat maakt Amsterdam in a Box het meest unieke kerstpakket van dit jaar!

Lokaal

Onze kerstpakketten bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten voor en door Amsterdammers.

Hulp nodig bij jullie online kerstpakketten bestelling?

Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen. Of het nu gaat om personalisatie vraagstukken of dat je graag iemand spreekt die met jullie meedenkt, het kan allemaal!