De leukste Amsterdamse kerstpakketten uit 2023 online bestellen

Wij durven na ruim 5 jaar met zekerheid te zeggen dat wij de leukste Amsterdamse kerstpakketten hebben. En dat niet alleen. Met ons uitgebreide ervaring en vele lokale samenwerkingen garanderen wij dat alles goed wordt geregeld. Zo kan je met een gerust hart bij ons bestellen en weet je zeker dat je collega’s en zakenrelaties super enthousiast zullen zijn! 

Bekijk de Amsterdamse kerstpakketten

Amsterdamse kerstpakket special 2023

Samen met de lokale ondernemers hebben wij allerlei Amsterdamse kerstpakketten kunnen samenstellen, waaronder deze actie box. Veel verschillende producten voor een scherp tarief aangeboden!

Alle Amsterdamse kerstpakketten uit 2023

Bedankt! Met een Amsterdams kerstpakket van Amsterdam in a Box steun je de lokale Amsterdamse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Vol lokale
wereldsmaken!

Kerstpakketten speciaal voor bedrijven uit Amsterdam

Moet jij ook elk jaar weer op zoek naar een kerstpakket dat hopelijk gewaardeerd gaat worden door de collega’s? Of krijgen jullie al jarenlang hetzelfde kerstpakket waar niemand tegenwoordig meer naar uitkijkt? Of heeft iemand besloten om voortaan maar cadeaubonnen uit te delen omdat dat niet zoveel werk kost?

Zoiets is toch niet leuk om te geven en niet leuk om te krijgen. Daarom is er nu Amsterdam in a Box. Een origineel, waardevol en enorm lekker kerstpakket vol met lokale lekkernijen! Het uitdelen van kerstpakketten aan collega’s en zakenrelaties is een echte Nederlandse traditie in december en met onze kerstpakketten zal je helemaal niemand teleurstellen. 

Bestel dit jaar een Amsterdam in a Box voor je collega’s met kerst en dan staan wij in december ook bij jou op de stoep om jullie eigen Amsterdam in a Box te bezorgen.

Eigen logo op jouw kerstpakketten

Een persoonlijke touch geven aan de kerstpakketten voor dit jaar? Dat kan!

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het personaliseren van je kerstpakketten. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfslogo op de Boxen of een persoonlijke boodschap voor je collega’s in de Box.

Op de product pagina vind je onze mogelijkheden. Heb je zelf een leuk idee? Laat ons dat dan vooral weten! 

Kerstpakketten met Amsterdamse lekkernijen en specialiteiten

Al sinds jaar en dag een bekend straatbeeld zo rond kerst. Een deel van de mensen dat met een groot pakket over straat gaat. Het welbekende kerstpakket.  

Tijdens de 19e eeuw werd voor het eerst door boeren het kerstpakket in de weken voor kerst weggegeven aan werknemers. Toentertijd was het voornamelijk een pakket met een boerenkaas, en grote worst en een fles rode wijn. Tegenwoordig kom je daar als werkgever natuurlijk niet meer mee weg. De originele kerstpakketten werden gegeven aan knechten op 2e Kerstdag. Dan gingen ze allemaal terug naar hun familie en namen zo’n pakket mee naar huis. 

Steeds meer bedrijven gingen aan kerstpakketten doen als waardering voor de werknemers en zelfs het leger ging kerstpakketten bestellen voor hun militairen in het buitenland. Dat waren toen nog niet zulke luxe kerstpakketten als nu natuurlijk, hoewel je nu ook wel minder luxe kerstpakketten hebt als de Makro kerstpakketten of de Sligro kerstpakketten. 

Tegenwoordig heb je wel steeds meer originele kerstpakketten en bijzondere kerstpakketten om uit te kiezen. Je kan kerstpakketten bestellen op afstand op websites zoals deze waarbij het kerstpakketten inpakken met liefde en zorg gebeurd. Rond 2010 begon de vraag naar traditionele boxen af te nemen en kwamen nieuwe concepten zoals het thema pakket (Amsterdam in a Box was één van de eerste lokale concepten op het gebied van kerstpakketten) en de cadeaubonnen. Nederland is echter een land van tradities en gelukkig is er de laatste jaren weer een stijgende lijn te zien in de vraag naar traditionele kerstpakketten in Amsterdam. In combinatie met het lokale karakter in de vorm van eten en drinken is de Amsterdam in a Box hét perfecte pakket voor deze tijd!

Bij ons heb je een ruime keuze uit verschillende soorten kerstpakketten waardoor er voor alle collega’s wat tussen zit. Elke Box heeft een lokaal karakter en je kan kiezen tussen luxe Boxen, eenvoudigere Boxen, Bierboxen, kerstpakketten zonder alcohol en nog veel meer.

Twijfel nu niet langer en bestel de Amsterdam in a Box voor aankomende kerst.

Top 6 meestgestelde vragen

GRAAG WIL IK EEN AMSTERDAMS KERSTPAKKET ZELF SAMENSTELLEN. KAN DAT?

Natuurlijk kan dat! Wij houden van een persoonlijke aanpak en bieden dus graag deze optie aan. Neem hiervoor contact met ons op en laat ons weten hoe jouw ideale zelf samengestelde kerstpakket eruit moet zien. We komen er ongetwijfeld uit!

Tot wanneer kan ik bij jullie kerstpakketten bestellen?

Kerstpakketten bestellen kan tot 1 december om het gegarandeerd voor de kerst te ontvangen. Ben je net te laat? Bel ons dan z.s.m. om te horen of we toch nog iets kunnen doen.

WANNEER DIENT DE BETALING TE GEBEUREN?

De betaling kan vooraf of in termijnen. Wil je graag weten wat voor jouw bestelling mogelijk is? Onze collega’s denken graag met je mee.

KAN IK HET BEDRAG IN TERMIJNEN BETALEN?

Het is zeker mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. De mogelijkheden hiervoor is afhankelijk van het totaal.

IN WELKE WEKEN WORDEN DE KERSTPAKKETTEN BEZORGD?

De kerstpakketten worden over het algemeen in week 50 en 51 bezorgd. Heb je liever dat de kerstpakketten op een ander moment bezorgd worden? Dan is dat waarschijnlijk geen probleem.

KAN IK MIJN BEZORGADRES NA MIJN BESTELLING NOG WIJZIGEN?

Het wijzigen van het bezorgadres voor jouw kerstpakketten is mogelijk tot dagen voor het bezorgmoment. Indien je het adres wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.