Wie we zijn, wat we doen en vooral waarom.

Al ruim 5 jaar verzamelen hebben wij de allerleukste lekkernijen en specialiteiten uit Amsterdam. Deze zijn gebundeld in allerlei unieke kerstpakketten, relatiegeschenken en borrelboxen. Wat ooit begon als een klein bedrijf is nu uitgegroeid tot een mooi bedrijf met écht sociale en maatschappelijke impact. Iets waar wij trots op zijn.

Na in 2018 het ‘in a Box’ concept gestart te zijn in Alkmaar merkten we als echte import-Amsterdammers dat de waardering en bekendheid van de lokale lekkernij in de hoofdstad niet veel beter was. De gemiddelde toerist weet zo hier en daar wel een lokaal product te bemachtigen, maar de ‘Nederlandse-Amsterdammer’ komt toch echt niet ver dan een stukje Old Amsterdam of een lokaal gebrouwen biertje.

Na een paar weken brainstormen en hier en daar wat onderzoek doen wisten we het, ook hier gaan we wat unieks opbouwen rondom de lokale lekkernijen. Een unieke Box gevuld met allerlei lokale producten, stuk voor stuk gemaakt door lokale ondernemers!

Langs de lokale ondernemers

Één voor één gingen we langs alle lokale winkels, ondernemers en hobbyisten om het beste van het beste eruit te halen, om uit te vinden wat er überhaupt te vinden was. En wat bleek? Amsterdam had nog veel meer moois en lekkers te bieden dan dat we voor mogelijk hadden gehouden.

Geen enkele andere partij bracht deze lokale helden onder de aandacht en daarom namen wij die taak op ons.

De Boxen worden voornamelijk verkocht aan bedrijven die het gebruiken als kerstpakketten en relatiegeschenken. Op deze manier komen de meeste mensen, van binnen en buiten de stad, in aanraking met een essentieel onderdeel van onze lokale economie en maatschappij.
En tot op de dag van vandaag zijn wij bezig om iedereen iets positiefs te brengen: de lokale ondernemers een extra afzetmarkt, de ontvanger van de Boxen een geluksmomentje bij het zien van al dat lekkers en de bedrijven een alternatief voor de onpersoonlijke en standaard kerstpakketten en relatiegeschenken.

Mike 

Amsterdam in a Box

Mede-oprichter

Onze Golden Circle

Partners

Check ook onze andere steden!

Wij vinden dat iedereen verdient om hun ‘Stad’ in a Box te kunnen krijgen. Daarom bieden wij momenteel ook Rotterdam in a Box, Haarlem in a Box, Utrecht in a Box en Alkmaar in a Box aan. Hierdoor kan jij ook in deze steden het tofste geschenk van de wereld uitdelen!

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.