Kerstpakketten bestellen

Bekijk de kerstpakketten pagina om een keuze te maken met welk kerstpakket jij jouw collega’s en zakenrelaties gaat verrassen. Bestel via de webshop of mail deze keuze naar info@amsterdaminabox.nl en geef aan (i) hoeveel kerstpakketten je wilt, (ii) waar je deze pakketten bezorgd wilt hebben, (iii) de factuurgegevens, en (iv) gewenste bezorgdatum. Wij reageren doorgaans dezelfde dag nog om de bestelling definitief te maken en een factuur op te sturen. Alles gelukt? Dan gaan wij in december aan de slag om jouw kerstpakketten bestelling in orde te maken en te bezorgen. Dit jaar wordt gegarandeerd een succes met de kerstpakketten. Fijne kerst!

Kerstpakketten bestellen kan tot 1 december om deze nog vòòr de kerstdagen te ontvangen.

Dit is mogelijk, indien je geluk hebt. Houd er echter rekening mee dat we werken met lokale initiatieven. Hierdoor kan het zijn dat jouw gewenste samenstelling of soortgelijke vervangers niet meer beschikbaar is. Het kan dus voorkomen dat we voor dit jaar helaas nee moeten zeggen tegen jouw bestelling.. ondanks dat we het liefst iedereen een Amsterdam in a Box willen geven. Hoe dan ook, het belangrijkste is: DURF TE VRAGEN EN NEEM CONTACT OP. Dan kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is.

In de december maand hebben wij een minimale afname van 1 kerstpakket.

Reserveren is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om bij ons kerstpakketten te bestellen om het op een later moment te ontvangen.

Vaak is dit geen enkel probleem! Neem hiervoor wel contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of het inderdaad nog mogelijk is om jouw bestelling aan te passen naar de nieuwe aantallen.

Indien je jouw bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Afhankelijk van de tijd tussen deze wijziging en de gewenste bezorgdatum kunnen wij deze wijziging op tijd voor jou regelen. 

Het is niet mogelijk om een definitieve bestelling te annuleren.

Dat kan zeker! Wij houden van een persoonlijke aanpak en we begrijpen dat ieder persoon anders is. De één houdt bijvoorbeeld van een lekker Amsterdams wijntje en de ander heeft liever een pakket met alleen maar Amsterdams speciaalbier. Bij de bezorging zullen we de kerstpakketten markeren, zodat jij precies weet voor wie welk kerstpakket is.

Natuurlijk kan dat! Wij houden van een persoonlijke aanpak en bieden dus graag deze optie aan. Neem hiervoor contact met ons op en laat ons weten hoe jouw ideale zelf samengestelde kerstpakket eruit moet zien. We komen er ongetwijfeld uit!

Wat mooi om te zien dat je je volledig inzet om het beste kerstpakket sinds de oprichting van het bedrijf te regelen! Wij moedigen je hiermee van harte aan. De meest gekozen variant voor de kerstpakketten is het aanleveren van kaartjes die wij vervolgens bij de Amsterdamse producten stoppen. Ook je eigen logo op de pakketen is  mogelijk! Neem contact op met ons voor de exacte mogelijkheden en kosten.

Relatiegeschenken bestellen

Bekijk de relatiegeschenken pagina om een keuze te maken met welk relatiegeschenk jij jouw collega’s, zakenrelaties, klanten of bezoekers gaat verrassen. Bestel via de webshop of mail deze keuze naar info@amsterdaminabox.nl en geef aan (i) hoeveel relatiegeschenken je wilt, (ii) waar je deze geschenken bezorgd wilt hebben, (iii) de factuurgegevens, en (iv) gewenste bezorgdatum. Wij reageren doorgaans dezelfde dag nog om de bestelling definitief te maken en een factuur op te sturen. Alles gelukt? Dan gaan wij aan de slag om jouw relatiegeschenken bestelling in orde te maken en te bezorgen op de gewenste locatie en tijdstip.

Relatiegeschenken bestellen kan het hele jaar door.

Over het algemeen gebeurt dit binnen een week of op afgesproken datum. Doordat we nauw samenwerken met onze partners, kunnen we makkelijk en snel schakelen. Wil je een spoedbestelling plaatsen en de relatiegeschenken binnen drie werkdagen ontvangen? Vaak lukt het dan wel.

Door het jaar heen is de minimale afname voor relatiegeschenken 5 boxen. In december gelden de regels voor de kerstpakketten en is de minimale afname 1 box.

Reserveren is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om bij ons relatiegeschenken te bestellen om het op een later moment te ontvangen.

Vaak is dit geen probleem! Neem hiervoor wel contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of het inderdaad nog mogelijk is om jouw bestelling aan te passen naar de nieuwe aantallen.

Indien je jouw bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Afhankelijk van de tijd tussen deze wijziging en de gewenste bezorgdatum kunnen wij deze wijziging op tijd voor jou regelen. 

Het is niet mogelijk om een definitieve bestelling te annuleren.

Dat kan zeker! Wij houden van een persoonlijke aanpak en we begrijpen dat ieder persoon anders is. De één houdt bijvoorbeeld van een lekker Amsterdams wijntje en de ander heeft liever een pakket met alleen maar Amsterdams speciaalbier. Bij de bezorging zullen we de relatiegeschenken markeren, zodat jij precies weet voor wie welk relatiegeschenk is.

Natuurlijk kan dat! Wij houden van een persoonlijke aanpak en bieden dus graag deze optie aan. Neem hiervoor contact met ons op en laat ons weten hoe jouw ideale zelf samengestelde relatiegeschenk eruit moet zien. We komen er ongetwijfeld uit!

Zodat jij nog groter kan uitpakken bieden we graag de optie aan om de relatiegeschenken te kunnen personaliseren. Hierbij is de meest gekozen variant dat wij een gepersonaliseerde one-pager maken met een verhaaltje over jouw bedrijf en de partners die in de boxen zitten. Ook een bedrijfslogo op de Boxen is mogelijk. Neem contact op voor de exacte mogelijkheden en de kosten.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.